Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΣΟΚ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!

Nikolaos Gonos
 

Κώδικας της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου: «Ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης»!...

Η Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, που βρίσκεται στο μαρτυρικό ελληνικό νησί της Κύπρου, είναι μία από τις πιο φημισμένες Μονές του Ορθόδοξου κόσμου. Είναι ίσως η πιο γνωστή, κατά αρκετούς και «παράξενη», Μονή της Κύπρου. Γνωστό είναι βέβαια, πως η Κύπρος είναι από τα πιο ιερά μέρη της Ορθοδοξίας και δεν πρέπει να παραβλεφθεί πως πάρα πολλοί Άγιοι, Ιερωμένοι και Μοναχοί προέρχονται από το νησί της Κύπρου.

Στην Μονή του Σταυροβουνίου είχε πολύ παλιά βρεθεί ένα χειρόγραφο-κώδικας, πάνω στον οποίο ήταν αποτυπωμένο ένα προφητικό μήνυμα! Έχουν ξαναγραφτεί πολλά πάνω σ’ αυτό το μήνυμα και εδώ θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω τα ίδια που έγραψαν πιο παλιά και άλλοι αρθρογράφοι και ερευνητές. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο ερμηνείας. Οι παράγραφοι που ακολουθούν το κείμενο του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου γράφτηκαν πιο πολύ κάτω από την επίδραση των τελευταίων γεγονότων στην Ουκρανία... Το προφητικό κείμενο του κώδικα είναι το ακόλουθο:

«Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου, θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σάρκας, και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος..

 

 Θα μετασχηματίζονται οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες δια της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής... Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντιχρίστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντοτέρους, η αγάπη θα εκλείψει, οι δε Ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι ως επί το πλείστον, άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν.

Τότε θα αλλάξουν ήθη και παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα χαθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστο βαθμό και αλλοίμονο εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.

Οι πορνείες, μοιχείες, αρσενοκοιτίες, κλοπές και φόνοι θα πολιτεύονται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μέγιστης αμαρτίας και ασελγείας οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβαν εις το Άγιον Βάπτισμα καθώς και την τύψιν και τον έλεγχο της συνειδήσεως... Οι Εκκλησίες του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως.

Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά καταφύγια δια να εύρουν ψυχική ανακούφιση των θλιψεών τους και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριες. Και όλα αυτά θα γίνονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης κάνοντας τέρατα και σημεία κατά φαντασία...

Θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο να εφεύρει να ομιλεί ο ένας προς τον άλλον από την μίαν άκρη της γης έως την άλλη. Τότε οι άνθρωποι θα πετούν στον αέρα όπως τα πουλιά, και θα διασχίζουν τον βυθό της θάλασσας όπως τα ψάρια...

Και κάνοντας όλα αυτά, οι δυστυχείς άνθρωποι, θα περνούν την ζωή τους με άνεση, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι όλα αυτά, είναι μια πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την Επιστήμη κατά φαντασία, ο πονηρός, ώστε θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους ανθρώπους να μη πιστεύουν εις την ύπαρξη του Τρισυπόστατου Θεού.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλεια του ανθρώπινου γένους θέλει κολοβώσει (περικόψει) τις ημέρες δια τους ολίγους σωζόμενους, διότι θέλει να πλανήσει εάν είναι δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς.

Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία (εκ Θεού), και θα θανατώσει τον πλάνο Αντίχριστο και τους οπαδούς αυτού»... Είναι σίγουρο πως αν όχι όλα, πάντως τα πιο πολλά από τα παραπάνω γραπτά του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου της Κύπρου ταιριάζουν στις μέρες μας. Είναι βέβαια περισσότερο μία ηθικολογική προφητεία. Μία προειδοποίηση ίσως φωτισμένου Μοναχού από το παρελθόν, για έναν κόσμο χειρότερο που έρχεται. Όλη η αφήγηση του κώδικα αρμόζει πάρα πολύ με το κείμενο της Αποκάλυψης του Ιωάννου. Μας παραθέτει ολόκληρη την πλοκή των πραγμάτων, για το μέλλον του κόσμου. Η ασέβεια όλων των ανθρώπων, η ισοπέδωση των ηθών και των εθίμων, ακόμα και η μη προσήλωση πολλών Ιερέων στο έργο τους... Όλα αυτά δεν είναι μήπως μία δεινή αλήθεια; Είναι σίγουρα μία σκοτεινή πραγματικότητα. Όλοι μας μπορούμε πια να το διαπιστώσουμε. Δεν υπάρχει πια στον κόσμο μας, ακόμα και μέσα στην Ιερή μας Ορθοδοξία, η ταπεινότητα και η έγνοια του άλλου...

Ένα άλλο σημείο, που είναι συγκλονιστικό, είναι η περιγραφεί που κάνει ο κώδικας για τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σύγχρονης εποχής του ανθρώπου. Περιγράφονται τα τηλέφωνα, τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια! Αλλά όλα αυτά τα κατορθώματα του φτωχού ανθρώπου χαρακτηρίζονται από τον σοφό συγγραφέα του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου σαν πλάνη του Αντιχρίστου... Αυτό δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Διαπιστώνει ο καθένας μας πόσο αποξενωμένοι είναι σήμερα οι άνθρωποι, πόσο άπιστοι έχουν γίνει πολλοί, στην εποχή της τεχνολογίας.

Ο Αντίχριστος θα κυριεύσει τα πάντα και θα γίνει εξουσιαστής όλου του κόσμου! Αυτό είναι το κεντρικότερο ίσως μήνυμα που μας περνάει ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Γι’ αυτό και εμείς που έχουμε στην διάθεσή μας τέτοια κείμενα, αλλά και άλλες αναφορές της Χριστιανοσύνης, δεν έχουμε καμία δικαιολογία πως δεν γνωρίζουμε τα δεινά που αναπόφευκτα θα έρθουν. Η αναθέρμανση της Πίστης μας, ειδικά ημών των Ελλήνων, με την βοήθεια πνευματικών, είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για την σωτηρία πρώτα των ψυχών μας, αλλά και του έθνους μας!

Ας είμαστε σίγουροι όλοι μας σε αυτό που γράφει το κείμενο του κώδικα. Πως δηλαδή, οι μέρες μας θα κολοβωθούν, δεν θα τις νοιώθουμε δηλαδή τόσο πολλές, και αυτό θα είναι μία προστασία του Κυρίου σε εμάς το ποίμνιό του! Άλλωστε, ό,τι και να συμβεί, ακόμα και το χειρότερο κακό να γίνει, είναι σίγουρο αυτό που γράφει στο τέλος ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Πως δηλαδή ο Αντίχριστος και οι δυνάμεις του θα κατατροπωθούν από τον Κύριο, για να αποκατασταθεί ύστερα η τάξη και να βασιλεύσει ο Κύριός μας στον κόσμο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου